Himalayan Writer’s retreat

Blog

Ik ga meedoen aan een writer’s retreat in de Himalaya. 🏔️

Little bro en Cleansis zijn dwars door India gereisd op de motor en kwamen een vrouw tegen die vol lof sprak over het Himalayan Writer’s Retreat. ‘Iets voor Hanneke,’ vonden Bart en Pleunie unaniem. Ze stuurden het door. Ik zag afbeeldingen van adembenemende uitzichten op de Himalaya, knusse cottages en kampvuren. En dus boekte ik. 📯 Note to self: in het vervolg beter lezen. Het aanmeldformulier was lang, met referenties enzo en er moesten wat teksten worden aangeleverd. Een paar weken later begreep ik dat mijn referentie was geraadpleegd.

Toegelaten, moest dat dan?

Niet veel later ontving ik een e-mail: “We heard back from Zara Jula – she speaks very highly of you, both as a writer and a person. Your writing sample was fun, and I laughed out loud a couple of times. We’re happy to accept you. Congratulations!” Moest ik toegelaten worden dan? Blijkbaar wel… 🤷🏼‍♀️ Een paar weken geleden vond de eerste call plaats met alle deelnemers. De moed zonk me in de sneakers. Ten eerste ben ik ongeveer een tot twee decennia jonger dan de andere deelnemers, maar bovendien zijn zij allemaal bestsellerauteurs en award winners. 🕴🏼 Ter verduidelijking, ik heb nog geen idee wie te bedanken in m’n speech als ik ooit een prestigieuze prijs voor ‘lekker geschreven’ in ontvangst mag nemen… Gelukkig is iedereen Amerikaans of Canadees.

Pseudoniem: Hip & Hanneke

Ik schrijf lekker in het Nederlands en als de gelegenheid zich voordoet, zal ik voordragen “uit eigen werk” aka Jip & Janneke (Hip & Hanneke)… 📝

Liefs Hanneke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

home
Over mij
Blog
Showcase
Services
contact

The Mindful Writer

The Mindful Writer is een intuïtieve tekstschrijver voor vrije denkers, moderne hippies, vrijheidsondernemers en soul workers.